fredag 12 juni 2015

Vasa och Dijana öser på

Sista matchen i vårserien för Sund Plus F04 mot Alnö IF.

Match på Äppellunda en skön junikväll, sommarlovet har börjat och tjejerna är hittills obesegrade i serien. Alla 12 tjejerna är laddade men samtidigt avslappnade, som man blir med idel segrar hittills. Med tuffingen Hilma i målet behöver man inte heller vara orolig för att det blir speciellt många mål bakåt.
Hilma är en tuff och duktig målvakt

Vasa, Dijana, Safia och Sibela tror på vinst idag.

Maryan får hjälp av Almira med benskydd och skor. Dijana fixar håret.

Dags för match, nu kör vi!

Som vanligt startar tjejerna i full fart och ganska snabbt gör Dijana 1-0, hennes tionde mål i år. Sedan rinner det på och Vasa och Dijana skjuter in bollen i mål med jämna mellanrum. 6-0 i halvtid, Vasa har gjort 4 mål och Dijana 2 mål. Man kan se att Dijana egentligen vill ha en väldigt kort paus för nu ska hon ifatt Vasa, helst förbi när det gäller gjorda mål.

Dijana, nöjd femmålsskytt.

Sibela, 1 mål och alltid lika snurrigt på vänsterkanten med henne.

Vasa, Dijana, Hilma, Safia, Alawia och de andra tjejerna får jubla efter en ny säker seger.
Andra halvlek startar med lite sämre spel, tjejerna har glömt att det fortfarande gäller att göra jobbet, slå passningarna och ta löpningarna. Lite stressade avslut också gjorde att det tog en bra bit in i halvleken innan Dijana fick till avsluten. 3 nya mål av Dijana och 1 mål av Sibela till slut men det såg lite slappt ut när Alnö sprang igenom centralt och gjorde ett tröstmål. 10-1 känns ganska bra eller hur.

Vi tackar domaren och Alnö för en bra match...

Sibela, Zaynab och Safia ser nöjda ut...

...men dagens bäste var utan tvekan lagkaptenen Lova.

Skönt att få jubla efter ny seger.
Det var även denna kväll en match där alla tjejerna i laget var bra. Vill ge extra Plus till lagkaptenen Lova och härliga backarna Freja och Alawia. Bra centrala mittfältare i Emma och Zaynab, starka yttermittfältare i Sibela, Thea, Maryan och Safia. Tuffast var som vanligt Hilma som hade några ingripanden där det behövdes mod och hon tvekade inte en sekund.
The grej of the day var 2 st djupledspassningar efter brytningar, en av Lova och en av Maryan som båda blev till snygga målpass.
Bra match tjejer !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar