onsdag 1 juni 2016

Fin avslutning på maj månad

4 dagar, 4 matcher, 4 segrar

Även om det inte är resultaten i matcherna som är det som avgör om matchen genomförts bra eller dåligt så märker vi hur bra alla med "vinnarskalle" mår just nu. Eftersom det är de flesta så är grupperna fyllda av skratt och med god energi.

Bra balans i F06/07-laget

Med matcher i div7, div4, div1 och div2 de sista 4 dagarna i maj var det ett intensivt schema som skulle genomföras. Med solen kom också det fina spelet och först ut var de allra minsta tjejerna som vann sin match med 3-1. Fortfarande obesegrade i serien börjar de få ett gott självförtroende.

F04-laget spelade kanon...

...mycket för att man stöttar varandra bra.

 När sedan våra F03/04 går in och vinner med utklassningssiffror, 11-0, blir känslan att vi är ganska duktiga i fotboll. Många målskyttar och stabilt lagspel ger extra Plus.

Full fart och starka spelare...


...faller man lätt för

I div1 ångar tjejerna på i kombilaget med SFF, och man vinner för det mesta. I måndags med 2-0 utan att göra sin bästa match. Det räcker med grundkunnandet ibland.

Ibland kan man plocka in vinnare...


...för att laget ska bli vinnare.

Tisdagskvällen match i Kovland i 22 graders värme var riktigt skön. Med ett kombinationslag som omfattar 3 föreningar, SFF, Kovland och SDFF Plus, så får man jobba extra med att hitta rätt med laget. Nu var det mesta på plats och dessutom några yngre spelare som fick chansen. Resultatet blev seger med 3-1 och första segern för ett hårt arbetande lag.

Vi hoppas naturligtvis att juni månad fortsätter som maj avslutades. Många seriematcher återstår innan sommarledigheten. Dessutom ska vi, speciellt inbjudna av Matfors IF, genom Micke Perssons minnesfond, delta med 2 lag i F04 i Lilla VM. Jag sänder en tacksamhetens tanke till min gamle vän Micke och lovar att vi ska hedra honom genom bra spel och gott uppförande.

Lilla VM blir avslutningen på vårens spel för F04.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar