lördag 29 juni 2013

Thulevallen borta för Almira och Samira

På tisdag den 25 juni var det dags för Almira och Samira att för första gången spela match med SDFF F00/01. Jättekul att de har fått dra på sig SDFF's vita bortamatch-tröja. Motståndare var Matfors IF på deras hemmaplan Thulevallen.

I sol och +25 grader startade SDFF bra och tog också ledningen med 2-0 innan 1:a halvlek var över.

Almira springer och vill ha bollen. Hon hade också ett jättebra skott som gick förbi målvakten men tyvärr utanför mål.

Samira fick känna på hur tuff markeringen kan vara när det handlar om F99-försvarare

Under 2.a halvlek kämpade Matfors för att komma i fatt och gjorde ett mål. SDFF-tjejerna kunde hålla undan och vann matchen med 2-1. Nöjda och glada tjejer efter matchen. Bra jobbat Samira och Almira!