tisdag 30 juli 2013

Ett plus ett blir tre

SDFF Nacksta och Lucksta IF F00/01 möts för första gången i juni på Norrporten Arena.


SDFF Nacksta och Lucksta IF F00/01 spelade idag tillsammans för första gången på Kubenplan.

Idag stod vi inför en lite svårare uppgift än vanligt. Det var match mot SDFF F00/01 på deras hemmaplan. För 1.a gången var det 9-manna så planen var större än vi var vana vid. Det var regnigt och vi lånade in 4 duktiga spelare från Lucksta IF, Lina, Ella, Josefina och Nelly som vi välkomnade varmt. Vi hade aldrig spelat eller tränat med dem så vi visste att vi alla var tvungna att hjälpa varandra, prata mycket och försöka hålla våra positioner.

För att det skulle bli riktigt svårt lånade vi ut vår egen "Messi" också !


Det är Almira M till vänster...

Det blev en fantastiskt bra och rolig match och att alla hjälpte till att få ihop ett LAG. Edina var igen mycket bra som målvakt och kan nog med lite speciell målvaktsträning bli en suverän målvakt. Jenny dirigerade Hodan och Mariam perfekt så att försvaret fungerade jättebra..

Backar som snackar

Hodan kontrollerar spelet

På mittfältet spelade oftast våra Luckstakompisar, Ella, kanonduktig och klok i sin sammanhållande roll, Lina, stark, stabil och säker och Josefina, pigg och löpvillig, men även Aya och Barlin slet och kämpade när de spelade på mittfältet, så att inte våra motståndare kunde få igång sitt vanligtvis fina passningsspel.

Som forwards jobbade Almira A, vilket snyggt mål, Barlin med sina härliga löpningar, och Aya, som ett tag var överallt, suveränt tillsammans med Nelly, duktig och lurig med båda fötterna, och Josefina. Inte alls långt ifrån ytterligare mål, speciellt Ayas skott och Nellys chans var väldigt nära att resultera.


Ella o Almira på Norrporten Arena

Matchen slutade med förlust, 3-1, men alla ska vara stolta över sin egen prestation och över att alla tillsammans bidrog till att laget fungerade så bra, och därmed gjorde en stark laginsats.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar