onsdag 5 mars 2014

Avslut och Kick-Off

Då var det dags att avsluta det gamla verksamhetsåret så att vi kan titta framåt mot ett spännande 2014. Vi passade på att samla ihop oss efter träningen och fika lite tillsammans. Samtidigt passade vi på att ge tjejerna lite välförtjänta priser då de varit både flitiga och duktiga under året.

Lite dryck...

...och lite gott...

...och så kakor förstås.
Vi höll till på Nacksta Fritidsgård som den alltid lika snälle Per med sin fantastiska personal lät oss använda. En del av tjejerna var redan bekanta med lokalen medan andra nyfiket tittade sig omkring. Efter ett kort tag kände sig alla som hemma så ljudnivån gick upp i normalläge igen.

Se men inte synas

Vem tände lampan?

Tuffa ligan.

Snart lika tuffa.
Både kul och gott.

Efter att vi berättat lite om hur vi planerar den närmaste tiden samt även hur vi tänker oss att vårens övningar ska bli och tjejerna fått säga vad de önskar sig var det dags för lite prisutdelning. Det visade sig att alla varit så duktiga att de fick pris. Vi började som sig bör med de allra minsta tjejerna...Vanessa och Valentina


Systrar...
...eller vad tror Ni?



Duktiga Mimmi.

...sedan gick vi igenom hela namnlistan så att vi till slut hamnade på priset för de 2 tjejer som varit flitigast och på plats flest gånger. Det var 2 st välkända tjejer, Vasa bland de yngre tjejerna och Almira som tillhör de äldre, som fick mottaga en stor pokal som bevis på att de varit bäst och mest tränade även under detta året.

Almira och Vasa

Edina och Dijana heter de 2 tvåorna och Veronika och Sibela var treor i respektive grupp Här nedan finns fler bilder på dem och på många av tjejerna.

Supertjejen Leontina.



Mariam nöjd och glad
men vad står det här då?


Två härliga och duktiga tjejer, Barlin och Hodan, med händerna fulla av välförtjänta priser.

Baglady ? nej Almira M.

Sibela som fick 3:e pris...

...liksom Veronika.

Edina stolt över sitt 2:a pris...

...liksom solstrålen Dijana.
Sara ser nöjd ut

Halva gänget är Ni klara...

Vasa är dagisfröken

Dijana och Leila är snällast i hela världen.

Dahabo, duktig tjej...

...liksom syrran Maryan

Coola Safia

Muno hade inte tid med foto.

Trollet Leila

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar