onsdag 25 februari 2015

Mamma är bäst

Kvällen då mammorna tog plats.

På tisdag kväll hade vi bjudit in mammorna till vår träning. Vi ville att de skulle kunna se med egna ögon vad deras döttrar har för sig på alla kvällar då de vallfärdar till Nackstahallen. Vi ville också låta alla tjejer visa hur duktiga de blivit av all träning och hur roligt vi har tillsammans. Det var även några mammor och äldre systrar som provade på att spela med tjejerna vilket uppskattades lika mycket av alla i hallen.

Linda serverar


Efter passet så fick mammor och döttrar några minuter på sig att koordinera sina intryck innan vi tillsammans gick till Biblioteket i Nacksta. Där väntade gemensam fika som mammorna samt Linda och Kaltun från Sadaka hade förberett. Vi hade också inhandlat frukt så att trötta tjejer skulle kunna fylla på depåerna. Såklart att de orkade hålla kvar sitt goda humör hela kvällen då.


Snälla Marie välkomnar oss

Kaltun dirigerar så att alla får fika och frukt


Framförallt väntade också Marie och Karin som var värdar för kvällen på vårt besök på deras arbetsplats. De förklarade hur allt fungerar på Biblioteket, vad man kan göra där, hur det går till att låna böcker och filmer, hur man får ett lånekort - kort sagt - allt som rör Biblioteket förklarades väldigt väl av de duktiga värdarna.
Karin fyllde på med kunskap...

...Hodan fyllde på depåerna...

...mammorna såg till att alla blev servade och tjejerna njöt.
När alla som ville det hade hittat och lånat böcker, Alfons var det efterfrågan på av någon anledning, så fikades det och pratades en stund till. Sedan var det dags att runda av och alla var överens om att det här, det måste vi göra om. Jättekul kväll för alla inblandade och vi riktar ett stort tack till Karin och Marie som hade vänligheten att ta emot oss och lära oss allt om Biblioteket i Nacksta.

Service i världsklass blir det när världen hjälps åt.

Muno skojar och Valentina skrattar i bakgrunden.

Mammorna tar hjälp av äldre tjejer och de yngre mår gott.

Vilken Fest(is).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar