söndag 7 maj 2017

Seriepremiär för Sund SDFF Plus F06-07

Sund SDFF Plus F06-07 spelade mot Söråker F04-06 på Sundvallen.

Tufft för det var stora tjejer att möta, tufft för att det blev många tacklingar, tufft för det behövs mycket springande för att vinna då.

Matchen startade med att Söråkerstjejerna tacklade ner Rima och Naciimo ett par gånger. Men det fick bara våra tuffingar att bli mer laddade. De satte fart på benen och på bollen och spelade riktigt bra långa stunder. Matchen var jämn, men både Aurora och Maryan var de som visade vägen med sin styrka och bollsäkerhet.

Sakta började faktiskt Söråker bli trötta, och vi fick hörna efter hörna, och kom närmare målchanser. Efter fin passning av Aurora tar Maryan emot bollen som går mot målvakten. Maryan slänger sig fram och är först, men bollen tar på målvakten. Returen går till Naciimo, som mycket säkert trycker in 1-0 i 23 minuten.

Bara en minut senare gör vi också 2-0 genom att kämpa in bollen.

I halvtid pratade vi om att fortsätta att sätta fart på bollen, och att krypa in mot mitten vid utsparkar, där vi vann de flesta närkamperna.

I andra halvlek försökte Söråker, men vårt försvar var fantastiskt bra idag. Nadifo i målet tog allt som inte Sandra, Alva eller Nada tog. Mielat var bra som vanligt liksom Tindra. Just Tindra var den som fick göra 3-0 efter att Maryans kanonskott träffade ribban, sedan målvakten i nacken, och Tindra snabbt var framme och tryckte in bollen i mål. Bra jobbat alla !

I en match där alla kämpade och var bra fanns det en tjej som lyste mest idag. Det var Nada som var bäst på plan, idag kom ingen förbi henne !