Så var det dags för match igen. Träningsmatch mot Lucksta på Sörforsvallen i strålande solsken och 25 graders värme. 4 bilar körde i karavan från Nacksta till arenan.
Hussein Khreis med sina snälla passagerare.

Förväntansfulla i baksätet

Karavanen går mot Lucksta och Sörforsvallen

Efter uppvärmning så hälsar dagens lagkaptener på domaren och varandra inför matchen.

Aya o ch Josefina med domaren

Almira Aljusi gästspelade i Lucksta under 1:a halvlek då de behövde hjälp i värmen. Lucksta började också bäst och ledde i halvtid med 4-1. Almira bidrog med 3 av målen medan Aya gjorde SDFF NFTs mål.

Hodan driver upp bollen och både Almira och Barlin vill ha en passning

Aya får fin träff på sitt skott som går snyggt i mål.

Här kunde det ha blivit ytterligare ett mål för Aya.

Det enda som var tråkigt var att Veronika gjorde illa sitt knä, vi hoppas att det inte är allvarligt. Inget mer spel idag då vi inte tar några risker med Veronika.
Ajaj Veronika, Aya tittar långt efter bollen.

Almira hjälper Veronika upp på benen.
Vaida som passade till båda målen
Under 2.a halvlek gjorde lagen var sitt mål och matchen slutade 5 - 2 till Lucksta IF. Edina gjorde en mycket bra match som målvakt under den halvleken. Almira Memeti gjorde SDFF NFTs mål på ett fint skott.
Vi noterar att man kan hantera hörnor och hörnflaggor på olika sätt. Antingen som Hussein...

...eller som Vaida när hon försöker slå in en hörna (eller vad hon nu gör)

Publiktrycket var stort och experter kunde ses lite här och där.