måndag 10 mars 2014

Sportlovsfinal

Sista dagen på sportlovet har vi bjudit in Lucksta IFs F00. Alltid lika kul att träffa dem och idag har vi några matcher på programmet. Vi delade upp Nackstas tjejer i 2 lag, blå och svart, och Lucksta fick "låna" de duktiga tjejerna Almira A och Valentina. Undrar om det var så klokt, de är jätteduktiga båda två.


Blå laget samlas för en sista genomgång och laddning innan matchstart.

Virvelvindarna Dijana och Vasa färska i det blå laget

Valentina spelade med Lucksta...

...liksom Almira, här på språng efter inkast av Lina.

Det bjöds på bra fotboll redan i den 1.a matchen mellan lag Blå och LIF. Alla spelare var fokuserade, fina passningar och jämnt i början. Efter ett tag började lag Blås vana vid Nackstahallen att visa sig och med Barlin och Hodan som härförare skapade man chans på chans. Både 1, 2 och 3-0 hann det bli innan halvtid.

Barlin och Hodan gjorde sina kompisar duktiga

Speedkulorna Dijana och Josefina i full fart, Lina och Andrijana i bakgrunden.

Dijana var ett tag överallt, här täcker hon ut Almira.


Edina med bollen siktar och passar sedan till Andrijana som gör mål.

Trots att både Valentina och Almira gjorde mål i 2.a halvlek slutade den med vinst för lag Blå som fortsatte att sätta bollen i mål med jämna mellanrum. Roligt var att nästan alla fick vara med och göra mål. Extra kul att samtliga yngre tjejer, Dahabo, Dijana och Vasa var riktigt duktiga och verkligen visade hur bra de är.

Vasa visade ingen respekt för de stora motståndarna, här Linn närmast Vasa.

En nöjd Dijana efter sin kanonmatch.

Efter lite vila och dryck var det dags för match nr2, nu Lucksta mot lag Svart. Nu började Luckstas tjejer att bli van vid underlaget och varm i kläderna. De såg laddade ut men det gjorde även Nackstatjejerna.

Samira målvakt i lag Svart

Öpnnare spel än i förra matchen

Många fina kombinationer, men även fler misstag, gav fler mål direkt i matchen. Lucksta tog sakta men säkert grepp om spelet, skapade målchanser och var duktiga på att utnyttja dem. Trots det var matchen jämn och spännande till matchtidens slut. Vinnare blev Lucksta, välförtjänt då de hela tiden kämpade lite mer än motståndarna.

Tack för en bra match



Lag Blå och lag Svart innan de skall mötas

Dags för avslutande match mellan de båda Nackstalagen som känner varandra utan och innan efter många tuffa träningar. Det kan gå hur som helst men det lag som håller sig lugna brukar vinna.

Andrijana konstaterar att hennes lag Blå spelar fantastiskt idag. I bakgrunden gör Vasa mål.
När man tror på en jämn match så springer, spelar, passar, dribblar och skjuter Barlin, Edina, Andrijana, Vasa, Hodan, Dahabo och Vasa som de aldrig gjort förut. En suverän match som man vinner trots att lag Svart inte alls är dåliga. Lag Blå är bara för bra idag. Grattis till segern och tack för uppvisningen.

Bra match av båda lagen.



Tjejerna är duktiga tycker grabbarna...


...som till slut inte kan hålla sig på läktaren utan tar sig ner vid plan...
...där Leila och Mariam, sjuk idag, sitter. Nyfiket undrar de om de kan få se vad Leila gör.
Lag Svart tittar på när det blå laget anfaller mot Lucksta.
En rolig dag med bra fotboll och extra kul att träffa kompisarna från Lucksta som man ska spela med i vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar