söndag 16 november 2014

Futsalmatch mot SDFF F00

Tuff match idag igen


Futsalmatch mot SDFF F00. Känns som att vi har mött dem några gånger ganska tätt nu. Första halvlek var riktigt bra försvarsmässigt och bara 1-2 i halvtid. Båda baklängesmålen kom till när vi stötte bort oss samtidigt som Nelly hade breda stolpar några gånger...Nelly ser Linn försvara sig mot två SDFF'are

Dagens kapten, Mosetta, var stark framåt idag...

...samtidigt som Linn, Dahabo och Dijana jobbade hårt i försvarsspelet.

Lina fortsätter att ösa in mål. Dagens mål kom till efter att Lina visade att hon inte viker sig i närkamperna och det var riktigt bra gjort att vinna några sådana på vägen till ett välplacerat skott i mål. 

Lina kliver in mot Astrid...

...och utmanar henne...

...vinner bollen...

...men inte utan kamp...

...fintar bort Astrid...

...och skjuter välplacerat...

...i mål !!!!

Bra gjort Lina tycker lagkamraterna.
Under andra halvleken gör sedan SDFF 4 mål men offensivt så var faktiskt våra grönklädda tjejer bättre i denna halvlek av matchen än i första. Att dessutom Wilma verkligen kliver fram och visar att hon inte tänker vika ner sig i något läge ger hopp inför framtiden. Imponerande starkt spelat Wilma! Tror inte Du förlorade en närkamp idag.


Wilma gör sig stor

Wilma vinner närkampen
Wilma

Idag fick tre av de yngre tjejerna chansen att spela mot ett riktigt bra SDFF med tjejer som alla är 3-4 år äldre än de själva är. Dahabo, Dijana och Safia är alla tre väldigt duktiga och för varje match de spelar kommer de bara att bli bättre och bättre. Härligt att veta då de redan nu är riktigt bra.
Dijana

Safia

Dahabo


En bra match av samtliga spelare på plan där SDFF till slut står som segrare med 1-6 efter 1-2 i halvtid. 

Dagens lag, tjejerna är glada trots förlust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar