onsdag 25 mars 2015

Äntligen dags för cup

Det vi alla har längtat efter - premiärmatch i Mid Nordic Indor Cup mot SDFF F03 Blå för våra F03-tjejer.


Nu har Mid Nordic Indoor Cup start för våra F03. Vi spelade match mot SDFF F03 och det var första gången många av tjejerna spelade tävlingsmatch, första gången på konstgräs, första gången i 9-manna. Alla tjejerna hade kul och njöt av att få visa hur duktiga de blivit.


Enisa och Dahabo satte full fart...


...från start och det gjorde...


...även Vasa...


...Sibella och alla andra i SDFF Plus.


Vasa, Fatemeh och Dahabo tätar till på mitten.


Vi började matchen helt suveränt och skapade flera bra lägen och hade några vassa skott mot deras duktiga målvakt. Till slut lyckades Sibela trycka in ett skott i ena gaveln som målvakten var chanslös på, 1-0.


Sibela sköt...


...Fatemeh bröt...


...Vasa sprang...


...och Dijana fintade.


Även SDFF hade bra spel och efter en miss i vårt försvar kunde de skjuta in kvittering till 1-1 bakom dagens målvakt Zaynab. Trots att både Vasa, Sibela, Dahabo och Enisa sedan hade fina skott stod hela tiden deras målvakt i vägen.

Dahabo, Anabela och Leontina går till anfall...


...Anabela dribblar sig fram...


...Muno täcker upp Dahabo...


...och Vasa dirigerar laget.


Vi lyckades inte göra fler mål men vi fick till en hörna, och eftersom det lag som har flest hörnor ligger bättre till om flera lag har lika många poäng, så har vi fortfarande ett bra läge att gå vidare till semifinal. Fredagens match mot Timrå kommer att vara viktig och bli tuff. Vi laddar därför om och tränar torsdag 17-19 på lite detaljer som vi tror blir viktiga för att vi ska vinna på fredag.
Sibela in action


Matchens gigant Dahabo flyger fram


Duktige Dijana lossar vänsterskottetRiktigt bra match av alla spelare som verkligen vågade spela ut - matchens lirare var Dahabo, som även är vår kapten, helt suverän på planen idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar