torsdag 5 mars 2015

Sportlovsfotboll

 

Sportlovsveckan bjuder på fotboll varje dag i Nacksta.


Som vanligt när det blir lov så skruvar vi upp tempot i Nacksta. Denna vecka är definitivt inget undantag. För att spetsa till det lite så hämtar vi upp 4 st tjejer från Bredsand till varje pass. Dessutom så bussar vi och B2B i samarbete in Bredsands B2B grabbar och våra SDFF Plus tjejer, små på onsdag och större på torsdag, till matcher i Nackstahallen.

Det har varit full fart och fint spel i 2 dagar. Både tjejer och grabbar har hejat och spelat om vartannat. Många skratt, fina passningar, fräcka dribblingar och snygga mål har vi sett. Ändå kanske målvakterna imponerat mest...

Nackstas tjejer och grabbar, som hållit på lite längre än kompisarna från Bredsand, har dragit det längsta strået resultatmässigt men Bredsand har varit riktigt duktiga och bjudit på hårt motstånd. Framförallt så har det handlat om schysst spel, alla har fått spela mycket (alla ville så klart spela mer) och fantastiska domare ;-)

För att vi skall kunna genomföra en vecka som denna krävs alltid att många hjälper till. Calle och Gjynejt har skött om sina killar på ett fantastiskt sätt och Ida och Amanda skötte de små tjejerna från Bredsand. Under torsdagen hjälpte tjejlagen varandra då många tränar ihop och egentligen är kompisar. 

Ett extra stort tack till Barlin, Almira, Hodan och Hannad som varit helt suveräna på att ta hand om de yngre tjejerna i alla lag, de äldre tjejerna i alla lag, och alltid hjälpa till där det behövdes. Utan Er hade det inte blivit så bra som det blev. Ni kan vara stolta!

Det känns lite konstigt att inte visa några foton på detta inlägg men det finns naturligtvis en orsak. Om man ska döma alla tjejmatcher, coacha Nacksta vid killarnas matcher så blir det inte riktigt utrymme för fotografering. Synd då de bilder som kunde ha tagits skulle ha varit helt suveränt fina.

Om det finns någon som fotat - hör av Er så visar vi gärna Era foton här.

I morgon handlar det om fotboll...........och casting!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar