fredag 15 maj 2015

Första segern för kämparna i SDFF div2U

Äntligen seger!

På onsdag kväll kom första segern för våra starka 99or. match mot Matfors IF F99 med en gammal LuNa-bekant i målet, Nelly, som var lika bra som vi minns henne.

Nelly säker målvakt, nu hos dagens motståndare Matfors IF.

Barlin och Almira spanar mot Rickard, Kristin och Christer, som nog håller på Matfors idag.
SDFF div2U, som blivit bättre och bättre för varje match, hade ett bra grepp under första halvlek utan att riktigt komma fram till lägen för mål. Barlin och Almira hittade varandra och det var inte långt ifrån att de kunnat hitta varandra till frilägen. 0-0 i halvtid.

Hodan jobbade över hela planen, bra idag med sitt fina spelsinne.

Barlin alltid farlig för alla lag.

Valentina visade prov på snabbhet och tuffhet på flera olika positioner idag.
I andra halvlek kändes det som att SDFF-tjejerna hade lite bättre ork och man kunde till slut skjuta in det mål man jobbat hårt för. Almira hade sedan en bra frispark som Nelly räddade och det var nära vid några hörnor.
1-0 blev slutresultatet i matchen. Skönt och välförtjänt även om Matfors bjöd på bra motstånd. Trötta men glada tjejer fick känna sig nöjda med sig själva och lagets starka insats.