onsdag 2 april 2014

Kul att träffas igen

Det blev så äntligen dags för våra LuNa CATS att träffas på Sörforsvallen igen. 20 st tjejer som verkade ha längtat hela vintern efter att börja träna som ett (1) lag igen. Några färskingar hade också följt med och de välkomnades på en gång av gruppen.

Samling och lite genomgång inför träningen

Var är bollen ?

Aya och Lina hittar varandra
Värmning och sedan 2 mot 2 i kvadrat. Bra fart och fin bollkontroll visades upp av många. Sedan dags för lite passning -  mottagning med förflyttning. Triangeldrama i tre steg.
Muno och Håkan låter Tilde och Rebecca jaga

Edina och Andrijana gör bra i från sig mot Barlin och Hodan på första träningen

Tilde ökar farten

Ooops, tunnel från Mariam på Aya
Efter en timme så började några känna av träningen som höll ett bra tempo. Vi jobbar med passning, löpning och avslut ett tag. Bra kvalitet och fokuserade tjejer visade att de kan om de vill. Avslutande matchspel lyckades få de tröttaste att piggna till och det blev riktigt bra spel med fina prestationer, både individuella och i kombinationer och avslut. Andrijana och Barlin såg till att det blev 1-1, eller så var det Linn, Jenny, Rebecca, Mariam, Tilde och Ellen som inte släppte till mer chanser. Målvakterna Olivia och Håkan var duktiga och startade uppspel bra.

Det var riktigt kul att se hur alla tjejer trivdes tillsammans, jobbade för varandra och gjorde kompisen duktig. Det värmde i kylan i kväll! Vi jobbar vidare och tar alla steg tillsammans.
Andrijana och Hodan i kamp om bollen

Aya och Lina visar vägen

Olivia, Ellen, Tilde, Muno, Hodan, Andrijana, Edina, Jenny - När kommer bussen ?

Ella vill ha bollen

Rebecca och Tilde vilar

Nya tag nästa onsdag då vi tränar tillsammans igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar