lördag 30 maj 2015

Backarna bäst på Gumsekullen

Segerraden fortsätter

Kombilaget mellan SDFF Plus och Sund IF F04 fortsätter att imponera på alla. Idag var det match mot starka Njurunda IK på bortaplan. Tjejerna i rött, som nu tränat och spelat tillsammans i ett par månader, jobbar och står upp för varandra som om de spelat ihop i flera år. Det är fantastiskt att se vilken härlig anda de har i gänget.

Tätt tillsammans - då trivs tjejerna.

Lagkaptenen Olivia gjorde första målet...

...efter en fin djupledspassning från Vasa.
Ett tidigt ledningsmål efter en jättefin passning i djupled från Vasa till Olivia som satte bollen otagbart för målvakten. Sedan följde en bra period där både Vasa, Sibela, Olivia, Safia  och Dijana bombade på med avslut. Antingen tog målvakten skotten eller så gick de strax utanför eller över.

Bolltrollaren Sibela gjorde 2-0...

...men mest imponerade försvarsarbetet idag. Lova, Olivia, Safia täcker upp framför Hilma.
Sibela får till slut in ett skott där målvakten får händerna på bollen men inte orkar hålla emot det hårda skottet. Njurunda har chansen att ta sig in i matchen då de får en straff men väggen Hilma har bestämt sig för att hålla nollan igen. Dijana skapar flera lägen och skjuter flera bra skott men bollen vill inte gå in. Målvakten i Njurunda gör flera kononräddningar på skotten. Till slut får Sund Plus en hörna och när Dijana ska vända bort en back med vänstern så blir det så lurigt så att bollen retsamt för målvakten rullar i mål. Dagens lösaste skott blir 3-0 och slutresultat.

Alawia var bäst idag...

...tillsammans med backkompisarna Nelly och Lova.

Vinst betyder segerjubel, härlig arbetsseger tjejer!
"The grej of the day1" var återigen Sibela som på sin vänsterkant bollade upp bollen, lobbade över motståndare nr1 och gick förbi henne. Sedan lobbade hon över nr2 och passade till Dijana. Du är för härlig Sibela.
"The grej of the day2"Alawias suldragning som sista tjej där hon lurade 2 st Njurundaspelare var också en prestation som vi tar med oss som en prestation av en tjej med stort självförtroende.

Dijana, Sibela och Alawia var nöjda efter matchen...

... t o m under matchen.

Dagens två stjärnor backar inte för något, Lova och Alawia ...

...som tillsammans med duktige Hilma vägrar släppa in mål bakåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar