lördag 16 maj 2015

Lördag är matchdag 3.

Lördag är matchdag - idag var det verkligen så.

Sist och minst, men absolut inte sämst. Det kan man verkligen säga om alla lirarna i det kombinationslag SDFF Plus har tillsammans med Sund IF F04. Dijana & co fortsätter att spela en fantastiskt fin och kraftfull fotboll som imponerar på alla. Såväl egna ledare och föräldrar som motståndare och deras anhöriga kan bara hålla i hatten när tjejerna sätter fart, annars blåser den av.

Tight gäng när Christer går igenom hur man ska spela.

Vasa trivdes med sina kompisar idag.

En av matchens bästa spelare, duktiga målvakten Hilma höll nolla trots flera farliga avslutsförsök av motståndarna. 

Dijana lovar minst 2 mål idag, Leontina myser i bakgrunden.
Kapten Alawia bredvid spakarna.

Leontina frågar om jag såg hennes assist till Dijana. Japp noterat!

Idag var det Selångers tur att få en fotbollslektion och att siffrorna stannade vid 9-0 kan man tacka en duktig målvakt och lite oskärpa hos våra tjejer för. De dubbla siffrorna hade inte varit missvisande men med Dijanas 5 mål, Vasas 2 mål, Heya och Maryan 1 mål (grattis till första målet!) fick iaf flera spelare till det i avslutningarna.

Dagens kapten Alawia var jätteduktig idag igen!

Avspark efter mål igen, den här gången har Maryan precis skjutit ett snyggt mål.
Det roligaste med matchen var att hela laget, samtliga spelare, var duktiga idag och spelade som mogna spelare gör. Det var fina passningar, bra jobb hemåt, bra försvarsspel, alla höll sina positioner (nästan alltid), fina framspelningar och laget skapade massor med målchanser genom att hjälpa varandra.
"The grej of the day" var när trollgumman Sibela dribblar bort en motståndare, stannar och väntar in denne, för att sedan dribbla bort henne igen. Du kan du Sibela...

Vill Ni se bra fotboll - kom till Ånäsvallen i Kovland på lördag - det här laget är glödhett !!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar