lördag 2 maj 2015

Matcher i helgen Prestigederby på Kubenplans konstgräs.


På kvällen den 1 maj var det dags för Valentina, Hodan, Barlin och Almira för ny match i div2 U. Kvällens drabbning mellan SDFF F99 och SDFF F00 blev en mycket bra match i högt tempo och med många bra prestationer från båda lagen.

Barlin fokuserad...


...Valentina på språng...


...Almira vill ha bollen...


...Hodan är snabbare än kameran.

Alla Nackstatjejer gjorde återigen bra ifrån sig och det kunde mycket väl ha blivit en eller flera Nackstamålskyttar i en match som var jämn och välspelad. 0-0 i halvtid efter stabilt försvarsspel.


Safia och Muno, systrar till Barlin och Hodan, hjälper till med bollarna.


En markeringsmiss i början av andra halvlek gjorde att de vita F00 lagets snabba Wilma E kunde sätta 0-1 efter 5 minuter. Fortsättningen blev ändå jämn och med mycket löpning och hård kamp. Med 15 minuter kvar lyckades Wilma J i det vita laget utnyttja en miss av de blå laget och skjuta in 0-2. Celina satte sedan 0-3 strax efter när hon fick ett friläge. Då var det blå laget bara 10 spelare eftersom lite känningar av skador gjort att flera av tjejerna inte kunde spela vidare.

Det var många bekanta ansikten på och på sidan av plan ikväll. Ella och Lina från det gamla LuNa CATS-laget spelar numera i SDFF F00/01 och var också duktiga i kväll. Mammorna Kicki och Annika håller säkert med.

Annika och Kicki ser gärna döttrarna spela fotboll.

Ella nu i vit SDFF dräkt...

...liksom Lina.


Barlin duktig idag...

...det var också dagens domare A Hassan.

Lite trötta, men vi hoppas nöjda, tjejer kliver av efter en riktigt bra fotbollsmatch.

När våra tjejer fått några matcher till i benen så vet vi att de kommer att höja sig ytterligare något snäpp. Det är stor skillnad på tempo och styrka i denna serie och de klarar det riktigt bra redan. Tror att de blir tongivande när de spelat in sig med laget, lärt känna alla och lära sig hur de spelar.

Bra ikväll var också domaren - givetvis från Nacksta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar