På eftermiddagen var det dags även för de mindre, blivande LuNa CATS (?), att mötas på Sörforsvallen. Kul med en match mellan SDFF Nackstafotbollstjejer F03 och Lucksta IF F03, tjejer som redan hunnit med att träna tillsammans några tisdagkvällar. Nästan hemma match för båda lagen och premiär på 7-mannaplanens gräs.

Lejla och Vasa pratar ihop sig.

Samling inför match...

...nu tar vi dem.

Anna och Erik delar ut direktiven för sina tjejer.
Matchen börjar i högt tempo och Dijana verkar vara i storform. Hon, Vasa och Dahabo hade varit med på LuNa CATS träningsläger några dagar innan och verkar svara bra på det. Efter några försök sätter också Dijana snabbt 1-0, 2-0 och 3-0. Vilken start ! Hela laget verkar vara igång och ingen vill byta.

Full fart framåt, Lucksta fick träna försvarsspel från början.

Måste jag byta, Dijana behöver kylas ner.

Dijana forsar fram från start,Maryan kan bara njuta.

Duktiga Dahabo söker någon att passa.

Leontina skakar igång...

...hemliga vapnet Nadifu, med artistnamnet Mimmi.
Kapten Sibela, som står i mål i första halvlek ropar att hon fryser, men ingen vill höra. Efterhand sticker dock Lucksta upp i några farliga anfall så Sibela blir varm i kläderna och kan bara freda sig med hjälp av duktiga försvarare. Vasa sticker upp och gör ett mål innan halvtid men även Lucksta har bra chanser.

Mimmi, Lejla och Leontina

Leontina kontrollerar fältet.

Lucksta prövar SDFF Nackstas försvar och blir farligare.
En rejäl hagelskur med en åsksmäll i halvtid gör att SDFF Nacksta sockertoppar rusar in i omklädningsrummet för att klara sig torra. När det är dags för 2.a halvlek har Sibela klivit ut ur målet och Leontina in i det. Sibela presenterar sig ganska snart när hon gör mål. Även Dahabo skjuter snyggt in en boll. Vasa hinner med 2 till och gör liksom Dijana 3 mål denna kväll.

Är Ni klara...Safia och Nadifu är på hugget.

Vasa gör sitt andra mål.

Dijana sätter fart med bollen.

Dahabo kliver upp och Lejla ler imponerat.

Lucksta gör mål!

Safia och Lejla lurade.

Mål igen Lucksta.
En fin och välspelad match där SDFF Nackstafotbollstjejer öppnade i rasande fart men där också Luckstas tjejer mer och mer kom in i matchen. Jättebra spel av alla tjejer och verkligen kul att se att alla blivit ett snäpp bättre på bara några veckor. Det kan bli jättebra om vi kan hålla i samarbetet så att tjejerna kanske kan bilda gemensamma lag till hösten liksom deras äldre kompisar redan gjort.