söndag 15 september 2013

Tappad ledning

Nebinurs lördag eftermiddag med SDFF F00 började med en ond rygg redan på morgonen. Efter att ha värmt upp inför matchen och fått hjälp med att sträcka ut stela muskler kunde Nebinur iaf komma till spel. match mot Heffnersklubbans BK.

Under 1:a halvlek var SDFF F00 det klart bättre laget och tog också tidigt ledningen med 2-0 efter dubbla mål av Wilma E. Försvaret spelade stabilt och höll koll på Heffnersklubbans forwards.
I andra halvlek gjorde HK snabbt 2-1 tmen SDFF svarade med 3-1 nästan omgående. Sedan var det mest spel på mittplan till 10 minuter före slutet. Av nästan inga chanser alls gjorde HK både 3-2 och 3-3 innan matchen var slut. Ganska snöpligt att tappa poäng när man har ägt en så stor del av matchen.