fredag 27 september 2013

Tuffa tider...

I torsdagskväll spelade Nebinur med SDFF F00 mot Western United i en mycket bra match.

Det var tufft, bra tempo, fina kombinationer och bra prestationer av alla spelare. Båda lagen spelade på toppen av sin förmåga. Efter att ha legat under med 1-0 i halvtid pressade SDFF i början av andra. Man skapade chans efter chans utan att göra mål. Mitt i pressen får Western United hörna och gör 2-0. SDFF gav inte upp utan fortsätter att skapa chanser och med 8 minuter kvar gör Wilma E 2-1. Med 2 minuter kvar springer Wilma E sedan i från sin bevakning men blir fälld - straff. Hon tar själv starffen och skjuter in 2-2.

En stark avslutning på matchen med mycket vilja gav oavgjort. Hela laget spelade på toppen av vad man kan och det gav resultat mot ett starkt motstånd.