söndag 22 september 2013

Seger i solskenet



Idag var det dags för Nebinur och SDFF F01 att möta rivalerna IFK Timrå på Kubenplans konstgräs. I strålande sol, men med lite kalla vindar, blåste domaren igång matchen kl 10.00.

Dags för rivalerna SDFF och IFK Timrå att avgöra vem som är bäst

Full fart från första till sista minut i matchen
Matchen startade i full fart och bägge lagen försöker att spela bollen efter marken. Med 2 stabila försvar och många duktiga spelare var det en jämn första halvlek. Nebinur spelade både i anfall och mitt på mittfältet. Nya positioner för Nebinur men med goda råd från tränare Krister går det riktigt bra för Nebi i matchen.

Krister berättar för Nebinur hur hon ska spela, Tilde lyssnar också

Nebinur som anfallare...

... och Nebinur omringad på mittfältet
Med 0-0 i halvtid känns det som att SDFF är bra med i matchen och har börjat skapa lite chanser utan att få till sista passningen. Nebinur fortsätter mitt på mittfältet och vinner många bollar där. Susanne skapar med sina löpningar lite osäkerhet i Timråförsvaret. Vid en tilltrasslad situation skjuter Susanne ett skott som målvakten inte orkar hålla och det är 1-0 till SDFF. Bra spel och hårt tryck mot Timråmålet gav till slut resultat.
Susanne som gjorde 1-0 målet

Några hörnor blev riktigt farliga för SDFF

Nebinur vill ha bollen och håller undan markeringen
Efter målet gjorde Krister några ändringar i laget för att stå emot Timrås offensiv. SDFF lyckades hålla undan och vann matchen med 1-0,  Susannes mål blev avgörande.

Timrå satsar framåt för att kvittera

Med hårt jobb lyckades SDFF vinna matchen
Nebinur gjorde sin hittills bästa match för SDFF-laget där alla spelade bra, jobbade hårt och visade prov på fin fotboll. Sammantaget en rättvis seger i en väldigt jämn och ibland tuff match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar