söndag 8 september 2013

Tät drabbning

På lördag spelade Nebinur sin andra match med SDFF F00. Denna gång var det match mot Söråkers IF på Kubenplans konstgräs. Det var 23 grader varmt, soligt och nästan ingen vind. Spelarna blev naturligtvis tagna och trötta i värmen.
Matchen blev, som det brukar bli när lagen möts, en jämn och tuff match som mest handlade om ställningskrig på mitten. Söråker lyckades ta ledningen med 1-0 i 1.a halvlek efter lite missförstånd och höll ledningen tills domaren blåste av för halvtid.
Nebinur väntar på att få bollen

Under slutet av 1:a halvlek fick Nebi krampkänning i baksida på vänster lår och var tvungen att byta. Det blev lite massage, liniment och stretching innan Nebinur kunde jogga igång benen och vara klar för spel en bit in i 2.a halvlek.
Var gör det ont? Det blev lite behandling av den onda muskeln.

Efter behandling  ett tag kunde Nebinur jogga igång benen igen

En bit in i 2:a halvlek var Nebinur åter igen i speldugligt skick och på planen
Söråker kunde i början av 2.a halvlek utnyttja en ny miss och gjorde 2-0 innan Sara Khamis dribblade sig igenom och reducerade till 2-1.

SDFF hade några fina kombinationer men orkade inte riktigt komma upp i den höga standard vi vet att man kan. Matchen slutade 2-1 till Söråkers IF som vann på att man utnyttjade de få chanser man fick.